Essence - Wanna be Your Sunshine (ILOVENAILS | en blogg om neglelakk)

Essence - Wanna be Your Sunshine

  • 12.08.2012kl.13:14
  • ( 2 )

  

 

Dette er en av lakkene jeg kjøpte i Italia. Jeg har egentlig aldri vært fan av gule negler.. Det får fingrene dine til å se hvite ut, men akkurat denne lakken likte jeg faktisk litt! 

Denne lakken har litt skimmer i seg, men det er nesten ikke synlig. Det eneste stedet hvor du kan se det er på flasken. Lakken er egnetlig ganske god pigmentert, men alikevell må det til tre lag for at det skal bli pent. På bildene har jeg brukt fire lag. Selvom det står Colur & Go på flasken er jeg ikke helt fornøyd med det, det er ikke en av de raskeste lakkene jeg har sett tørke!

Alt i alt jeg er fornøyd med denne lakken! Det kostet jo tross alt 1,75 Euro, og det fins plenti av elendige lakker du kan få for denne prisen! Jeg liker Essence fordi produktene deres er billige, de har stort utvalg av negleting og de tester IKKE på dyr! Jeg har aldri sett noen av disse produktene til slags i Norge. 

 

-Har du prøvd Essence?


Essences hjemmeside

 

 

 

13.08.2012 kl.10:58

Det var en fin og sommerlig lakk!

14.08.2012 kl.09:13

sv: ååh så snillt sagt, nå ble jeg glad! :)

Har aldri prøvd Essence, nei. Har et par gule lakker selv, men skal innrømme at de ikke er de som brukes mest... :Pbilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Design


hits