ILOVENAILS | en blogg om neglelakk -

Fra Norway Nails

 • 01.04.2013kl.14:57
 • ( 1 )

Fra høyre: Catrice - Coral -al -al -al, Seche Vite, Manglaze - Fuggen Ugly, Femme Fatale - Seaspray, China Glaze: Tranzitions - Duplicityy, Pretty Serious - Phantom Planet

Fra høyre: CND Solar Oil, BB Couture - Hard On (Base coat), Darling Diva - Dreamy, Nubar - Brilliant, China Glaze - Def Defying, OPI: Liquid Sand - Stay The NightFra høyre: Manglaze - #matte is murder, a england - Princess Tears, JOSS - Southern Lights, JOSS - Tantastic Glow, Femme Fatale - Miasma, China Glaze - Stone Cold

Som overskriften sier er dette lakker jeg har kjøpt på Norway Nails. Jeg har kjøpt "Mystery Grab Bag" for 299,- stk. I pakken er det minst fem lakker. Dette er veldig billig i forhold til hva du får inni pakken! Så hvis du ikke klarer å bestemme deg for hva du skal velge (som meg) vil jeg anbefale en slik pakke på det varmeste! Du slipper å velge selv, og du er garantert noe nydelig (synes hvertfall jeg.) :)

#Har du prøvd en mystery grab bag?

Nytt fra Praha

 • 12.10.2012kl.17:06
 • ( 3 )

Sparkling Water Lily, Date in the Moonlight og Party Princess

Holo Topping, Please!, Magic Red Carpet og Peel Off base coat

Stempelplate, "nail & hand care gloves", magnet og korrekturpenn til lakk

U33, U08, Midnight Date og City that never Sleeps

Jeg tok manikyr! 

Da er jeg tilbake etter noen dagers feire i Praha! Veldig nydelig by, også så mye fin neglelakk, hehe! Noe av det jeg er mest spent på er peel off base coaten! Det står på emballasjen at du ikke trenger neglelakkfjerner, og hvis dette funker er det jo genialt! 

Det var neglestudioer i omtrent hver hovedgate, og det var jo så billig! Det var en selvfølge at jeg måtte prøve, hehe.. Jeg synes manikyristen var utrolig flink, og at det ble veldig pent! :)

-Noe spesielt du likte?

Nytt fra Frankrike og Italia

 • 10.08.2012kl.18:00
 • ( 2 )

I går kveld kom jeg hjem fra en uke i Frankrike og en uke i Italia! Det var skikkelig flott med en pause fra alt regnet i Bergen! Jeg kunne ikke komme hjem uten å få kjøpt litt negleting, og det ble en god del på meg denne gangen, hehe..

Jeg starter med det jeg kjøpte i Frankrike! Det øverste bildet med fire lakker fra et merke som heter Peggy Sage, (har aldri hørt om før..) kjøpte jeg sammen med tingene på bildet nummer seks. (Nail foil, neglehjul og stickers.) Når det gjelder neglehjulet kjøpte jeg det tomt. Jeg har bare fylt på med noen pystesteiner jeg har kjøpt på neglemakeriet.no. På samme butikk kjøpte jeg også den svarte "nettingen"/stoffet på neste bilde. OPI-lakkene har jeg også kjøpt i Frankrike. Den blå er forresten Swimsuit... Nailed it! som jeg endelig fikk tak i, yesssss! :)

Jeg kjøpte helt klart flest lakker i Italia. KIKO-lakkene fant jeg på en helt egen KIKO-butikk. Jeg har aldri prøvd noe fra dette merket, så det skal bli spennende å prøve ut! Disse var ganske billige! Kun 2,50 Euro pr. stk som blir ca. 19 kroner! Essence-lakkene var enda billigere! De kostet 1,75 Euro som tilsvarer ca. 13 kroner! Jeg kjøpte også to nye Essence-stempelplater som jeg har prøvd før og er fornøyd med! Glitteret i de små posene kjøpte jeg på en butikk som het Asia Market, og de kostet 0,50 Euro pr. pakke. Av alle ting fant jeg en liten bladkiosk som hadde noen negleblader, så da kjøpte jeg to av de. Jeg har tenkt å ta litt bilder fra sidene, siden de er ganske kule! (Selvom de er på italiensk...)

-Hva synes du?

 

Et par nye lakker..

 • 23.06.2012kl.15:54
 • ( 1 )Jeg kom plutselig til å tenke på China Glaze sin nye neon-kolleksjon, så jeg stakk innom Nails For You for å sjekke om de hadde tatt kolleksjonen inn, og det hadde de! Jeg pleier ikke å bite på kroken når det gjelder neon-lakker, men denne gangen hadde jeg pekt ut en jeg likte! Så det ble til at jeg kjøpte China Glaze - I'm With the Lifeguard! :)

Det har jo og kommet en ny kolleksjon fra TL Design som heter Kids. Siden jeg har en onkel som bor i Oslo tok han oppdraget og kjøpte de tre jeg likte best fra kolleksjonen! Det er Carnival, Cotton Candy og Twilight Zone fra venstre.

Jeg skal vise og si min mening om alle lakkene i noen av de neste postene! 

-Har du noen lakker fra Kids- eller Summer Neons-kolleksjonene?

Pakke i posten! + nye lakker i det siste

 • 02.06.2012kl.20:59
 • ( 1 )

I dag morges fant jeg en pakke fra beautybay.com i posten! Inni befant det seg tre holografiske lakker fra Nubar! Yeeee! :) Jeg bestilte dem for ca. litt under to uker siden. Jeg har aldri prøvd noen som helst produkter fra dette merket, så det gleder jeg meg til!

Jeg fikk Butter London-lakken fra en venninne som konfirmasjonsgave kjøpt i Sverige! Jeg har ikke sett dette merket i Norge, men jeg vet at man kan få tak i merket på nelly.com.

Nails For You (som jeg har skrevet om et par ganger på bloggen når det kommer til CG-lakker) bestilte noen magnetiske lakker for meg for en stund siden, og for et par dager fikk jeg endelig hentet og betalt dem! Jeg valgte meg en blå og en mørkelilla. De hadde også en veldig kul magnetisk penn som du kan "tegne" med når du bruker magnetiske lakker. Og de var så supergreie å ga den til meg! Så jeg gleder meg også til å få sjekket det! :)

-Har du prøvd noen lakker fra Nubar eller Butter London?

Liten pakke i posten

 • 25.04.2012kl.17:12
 • ( 2 )

Da jeg kom hjem fra skolen i dag var det kommet en liten pakke til meg, og inni var det denne lakken! Debora Lippmann - Candy Shop! Jeg kjøpte den på nettet. Det var på blogg.no jeg så en reklame for tre Elle-blader og en Deborah Lippmann-lakk kun for 99,- Når en Deborah-lakk koster 169,- hvorfor ikke kjøpe den for 99,- og få med blad hvor det kanskje kunne stå noe om neglelakk? haha..

-Hva synes du om lakken?

Nye lakker

 • 21.04.2012kl.17:41
 • ( 2 )

Hver gang jeg går innom Accessorize tenker jeg at de burde få inn neglelakker der, og idag (tenkte jeg akkurat det samme) hadde de fått det! Wihuuu! Det var utrolig mange skjønnheter i hyllen, og jeg kjøpte med meg to av dem. De er to glitter-douchromelakker, (som betyr at de bytter farge etter hvordan du holder den i lyset.) De kostet kun 55 kr pr stk! De heter Aztec og Pink Spice.

-Hva synes du om lakkene?

Capitol Colors

 • 03.04.2012kl.16:23
 • ( 1 )

Jeg har allerede rukket å se The Hunger Games på kino to ganger, og jeg synes fremdeles den er like bra! Jeg fikk og kjøpt noen lakker fra China Glaze sin kolleksjon Capitol Colors. Jeg kjøpte disse lakkene samme sted som jeg har kjøpt Atlantis og Lubu Heels. Butikken/salongen heter NailsForYou.

Jeg har ikke klart å finne noen favoritt enda, men jeg er veldig spent på Luxe and Lush! Tror den blir kjempestilig over andre lakker!

Lakkene jeg har kjøpt heter (fra venstre) : Riveting, Electrify og Luxe and Lush.

-Hvilken lakk likte du best?

Nye ting fra London

 • 19.03.2012kl.17:47
 • ( 4 )

Da er jeg endelig kommet hjem fra London! Og det ble selvfølgelig litt nye negleting til samlingen min!

BarryM-lakkene kjøpte jeg på Topshop for 2,99 pund pr. stk. Fra venstre er det: Lavender, Blue Glitter, Lemon, Green Glitter, Red Glitter og Hologram.

Betalte 6,21 pund pr stk. for China Glaze-lakkene. Fra topp-venstre: Flying Dragon, Awakening, Techno, CG in the City, Aquadelic og Princess Grace.

Resten av lakkene kan jeg ikke huske prisen på, dessverre.. Fra venstre er det: OPI - Save Me, 17 - Mellow Yellow, 17 - Sulk og Rimmel - Disco Ball.

-Hva synes du om innkjøpene?

 

Innkjøp fra Tone Lise-Akademiet

 • 13.03.2012kl.17:37
 • ( 1 )
Jeg har vært i Oslo fra fredag til søndag kveld, og da jeg var der måtte jeg jo innom Tone Lise Akademiet! Jeg kjøpte Seche Vite Dry Fast Top Coat på et lite parfymeri i nærheten av Tone Lise Akademiet.

Lakkene heter: Color Change, Wonderland, Taj Mahal, Nice, 1001 Night og Loving. I tillegg kjøpte jeg saltskrubb og en kjempegod håndkrem!

-Har du vært på Tone Lise Akademiet?

Innkjøp fra IsaDora

 • 05.03.2012kl.20:13
 • ( 7 )

Var innom Cubus i dag, og så at IsaDora hadde kommet med en nail art-pensel. Får å få den måtte man kjøpe to lakker fra IsaDora. Jeg slo til og kjøpte det! Den grønne lakken heter Marzipan og den lilla heter Icy Lilacs. 

-Har du prøvd IsaDora sin nail art-pensel?

Lemony Flutter fra Lush

 • 28.01.2012kl.16:44
 • ( 2 )

Jeg har lest en del om Lush sin Lemony Flutter på negleblogger, og jeg fant ut at jeg måtte kjøpe meg en selv. Jeg har brukt den et par uker nå, og jeg er veldig fornøyd så langt! Med en gang jeg skrur av lokket kjenner jeg sitronduften!

-Har du prøvd Lemony Flutter?

Pakke i posten

 • 17.01.2012kl.18:41
 • ( 1 )

Bestilte et sett med hexagon-glitter på neglemakeriet på lørdag, og idag kom det i posten! Jeg har ikke prøvd denne typen glitter før, så det gleder jeg meg til. Settet består av 12 små krukker med masse forskjellige farger, og jeg betalte ca. 38,- for hele!

-Har du prøvd hexagon-glitter?

China Glaze - Winter Ice

 • 30.12.2011kl.22:25
 • ( 1 )

 

Noen av neglelakkene jeg fikk til jul var disse fra China Glaze. De kom alle sammen i et sett som heter Winter Ice. I tillegg får du med et veldig fint snøkrystall-smykke som jeg brukte på julaften. Du kan ta en titt på lakkene og alle de andre vintersettene på China Glaze sin hjemmeside HER. 

Lakkene fra venstre: Icicle, Blue Year's Eve, Tinsel Town og til slutt Snow Globe. Det er vanskelig å velge en favoritt blant disse, men jeg tror Blue Year's Eve vinner.

-Hvilken lakk likte du best?

Julegave: Blåseape

 • 29.12.2011kl.18:17
 • ( 3 )

 

Beklager veldig lite oppdatering, men jeg har vært så opptatt i julen! Jeg håper alle har hatt en flott jul så langt, det har hvertfall jeg :)

Jeg ønsket meg selvfølgelig neglelakker og negletilbehør til jul, noe som jeg fikk en god del av. Jeg fikk blant annet denne søte og morsomme negleblåseren! En ape som blåser luft på neglene dine. Jeg har ikke fått testet den ut skikkelig, så jeg vet ikke om det virker så godt, men det var mest fordi den var litt morsom jeg ønsket meg den :) Den er forresten kjøpt HER!

Når du trykker på knappen med bananer på starter apen å blåse. Luften kommer fra et lite hull rett under apens armer. Den er ikke så veldig stor, så den går fint an å ta med seg de fleste steder.

-Fikk du noen neglelakker/negletilbehør til jul?
-Hva synes du om apen? 

Nail stickers fra H&M

 • 10.12.2011kl.18:31
 • ( 5 )

 

Jeg kjøpte nail foil fra Viva la Diva for litt siden. Jeg har ikke prøvd de enda, men jeg fant disse på H&M i dag og kjøpte dem for 50,- Tenkte at jeg skulle øve meg på noen litt billigere før jeg testet de fra Viva la Diva ut. De hadde tilsammen tre mønstre. De svarte med hvite stjerner som jeg har, leopard mønster og noen hvite med røde hjerter.

-Har du sånne?

Negleting fra kalenderen

 • 06.12.2011kl.18:42
 • ( 2 )

 

Bestemte meg for å ha et lite "oppsamlingsbilde" av det jeg har fått i julekalenderen de siste dagene. De små blågrønne blomstene i den lille krukken til venstre er de blomstene jeg har brukt på DETTE designet. Krukken med sølv har jeg ikke helt funnet ut hvordan man bruker enda, og den lille posen med de blå blomsterpyntesteinene har jeg heller ikke fått prøvd enda. Til høyre på bildet er det grønn decortape, og i midten er det et dekorhjul med masse små minibeads i mange forskjellige farger. Dette dekorhjulet var kjempelite, kun 6cm i diameter! 

-Hva slags julekalender har du dette året?
 

Nail foil fra Viva la Diva

 • 03.12.2011kl.20:11
 • ( 1 )

  

Se hva jeg kjøpte på Cubus idag! Det er nail foil fra Viva la Diva, med bilde av trekanter i gull, lysebrun og svart. De hadde nail foil med sommerfugler, prikker i farger, de jeg kjøpte og noen de ikke hadde inne i butikken, men jeg har sett før. Gleder meg til å prøve disse :)

-Har du prøvd nail foil?

Kicks - Classic Bordeaux + TL Design Top coat

 • 01.12.2011kl.18:58
 • ( 2 )

 

Jeg har enda ikke fått skikkelig julestemning, men 1. desember er jo fortsatt litt tidlig. Jeg har begynt å tenke på hvilke julenegler jeg skal lage, og det kommer nok en del av dem! Har du tips til juledesign vil jeg gjerne høre :) Men over til neglelakkene: 

TL Design top coaten fikk jeg i julekalenderen idag, kjøpt på Tone Lise Akademiet i Oslo. Den er god å legge og tørker ganske fort! Jeg er spent på å se hvor lang tid det tar før den begynner å skalle av! Kicks-lakken er en veldig fin lilla-rød lakk med shimmer i. Synes denne var kjempefin, kanskje det blir lakken jeg bruker på julaften? :P

-Hva synes du om lakkene?
-Hvilken top coat bruker du? 
-Har du tips til julenegler? 

Dekortape og negleringer!

 • 26.11.2011kl.18:59
 • ( 4 )

 

Bestilte litt ting på neglemakeriet.no for litt siden, og fikk det i posten i går. Siden det var så voldsomt novembersalg ble det en del ting i handlekurven.. Jeg fikk alle tingene samlet i samme pakke, men alt unntatt negleringene skulle være til julekalender, hihi. Så i hver boks er det 110 små negleringer med en diameter på ca. 2,9 cm. Dekortapen i fargene gull og sølv hadde mamma funnet på Tone Lise Akademiet.

-Har du testet dekortape før? 

3 nye lakker

 • 13.09.2011kl.18:45
 • ( 2 )

Hei! Var innom Kickspå Xhibition, og så det var tilbud på blant annet "Island Escape-kolleksjonen" fra China Glaze. Disse tre kjøpte jeg for 49,- pr stk. 

Fra venstre: Electric Pineapple - Blue Iguana - Moonlight.

Endelig!

 • 06.06.2011kl.21:15
 • ( 4 )

Endelig har jeg fått noe av det jeg bestilte fra eBay! Pyntesteiner og Dotting Tools! Nå venter jeg kun på fimoen! :) hits