ILOVENAILS | en blogg om neglelakk -

Puslespill

 • 12.07.2013kl.09:30
 • ( 1 )

Dette er et design jeg har hatt i minnet kjempelenge, men det må alltid vike for andre negledesign, haha.. I bunnen har jeg brukt China Glaze - Def Defying og den mørkelilla lakken er OPI - Honk If You Love OPI. Jeg har "outlinet" puslebrikkene med hvit maling. :)

#Har du laget noe lignende før?
China Glaze eies av American International som er å finne >HEROPI eies av Coty Inc som tester på dyr. Likevel forteller PETA at det kan være lurt å kjøpe OPI sine produkter for å vise at det dyrevennlige markedet stort. Les mer om det >HER< Blir nok ikke mer OPI på meg!

OPI: Liquid Sand - Solitaire + Makeup Mekka - Crazy Nights Pueen 16

 • 06.07.2013kl.09:30
 • ( 2 )

Denne OPI-lakken var en del av Bond Girls-kolleksjonen til OPI. Jeg fikk tak i min på Kicks, men er usikker på om alle Kicksbutikkene har tatt inn kolleksjonen. Lakken har en hvit frosty base med sølvglitter og tørker selvfølgelig matt. Jeg brukte tre lag for å få den jevn og fin. :)

Jeg har stemplet med Pueen 16. Pueen sine plater kan du kjøpe hos Norway Nails >HER<, og du får med en søt liten mappe til platene dine. Jeg har stemplet med Makeup Mekka - Crazy Nights som er en mørkelilla neglelakk med skimmer. Jeg la Seche Vite sin top coat en gang kun over Solitaire og en gang til over hele manikyren.

#Hva synes du?
OPI eies av Coty Inc som tester på dyr. Likevel forteller PETA at det kan være lurt å kjøpe OPI sine produkter for å vise at det dyrevennlige markedet stort. Les mer om det >HER< Allikevel blir
nok dette en av de siste OPI-lakkene jeg kjøper pga Coty Inc. Makeup Mekka tester ikke ferdig produkt på dyr. Jeg skal sende en epost å høre hvordan det står til med ingredensene. Seche Vite eies av American International som er å finne >HER<


 

Blomster fra Pueen 04

 • 16.06.2013kl.20:32
 • ( 0 )

Hei! Beklager stort fravær i det siste! Nå er jeg ferdig med eksamen og prøver og jeg begynner sommerferien på onsdag. I går fikk jeg Pueen Sumptuous Stamping Set i posten fra Norway Nails. Jeg laget en kjapp sommerlig mani med SpaRitual sin Mellow i bunnen og Wet'nWild sin Club Havana som stempellakk. Synes det ble pent og enkelt :)SpaRitual er fri for toluene, formaldehyde og DBP, mens Wet'nWild er fri for toluene og phthalate. 

Pueen sitt sett kan du kjøpe >HER< for 249,- + frakt. Du får med et søtt, lite etui til platene dine! Uten å ha bestilt det fikk jeg med en liten tube med en slags hudkrem! Utrolig snilt! Pueen har også et annet stempelsett, men jeg synes dette var penest. Det andre kan du titte på >HER<

#Har du noen av Pueen sine stempelplater?

 


SpaRitual er veganvennlig, og Wet'nWild er ikke testet på dyr i noen trinn av produksjonen. Les mer om WNW >HER<

Tribal tape mani

 • 12.04.2013kl.17:19
 • ( 0 )

Dagens design ble egentlig bare helt tilfeldig. Hadde ingen spesiell plan som jeg pleier å ha! Jeg har lagt to lag med OPI: Liquid Sand - Stay the Night i bunnen med China Glaze - Electrify over på ulike måter. Det hele er avsluttet med Seche Vite :)

#Hva synes du?


Gjelder alle lakkene jeg har brukt i denne posten!

N.Y.C - 101 og Essence - Party Princess

 • 21.10.2012kl.13:31
 • ( 4 )

Siden det er oktober og "rosa sløyfe-månded" måtte jeg ha rosa negler! De to lakkene jeg skal skrive om heter N.Y.C. - 101 og Essence -Party Princess. N.Y.C.-lakken har jeg hatt en god stund uten å prøve den, mens Party Princess kjøpte jeg i Praha.

N.Y.C. . 101 er en veldig sterk farget lakk. Den er knall-rosa, og er egentig fantastisk god! Den er veldig godt pigmentert, men for et perfekt resultat må man ha to lag. Lakken har ingen form for glitter eller skimmer. Penselen er også veldig fin!

Party Princess er en rosa glitterlakk med en tynn, tynn lyserosa jellybase. Glitteret er små kvadrater som skinner i mange ulike farger som på bildet over, og lager ikke en ruglete overflate! :)

-Har du rosa negler i oktober?

 


Sjiraffer

 • 06.06.2012kl.18:47
 • ( 0 )

China Glaze - Electric Pineapple i bunnen på alle negler untatt ringfingen. Der har jeg Essie - Blanc. Jeg har brukt plate s10 fra Konad og China Glaze - White on White til stemplingen. Glitterlakken er Happy Birthday fra Deborah Lippmann.

-Hva synes du?

Grønne striper

 • 01.02.2012kl.19:00
 • ( 9 )

China Glaze - Sea Spray i bunnen. Stempelplaten og den grønne lakken som heter Lime Up! er fra Essence. 

-Hva synes du?

Oransje sirkler

 • 29.01.2012kl.20:58
 • ( 1 )

Jeg bruker ikke oransje og gule lakker særlig ofte, spesielt ikke gule. Men jeg kjøpte likevel en gul og en oransje lakk på H&M for 9.50,- for jeg har ikke så mange av de. Etter å ha lakket den gule lakken på likte jeg det fremdeles ikke så godt, men så stemplet jeg på noen oransje sirkler og da synes jeg det ble litt kult! Det ble på en måte litt retro-preg over det med de fargene og det mønsteret!

2 lag med H&M: Divided - Stuck in Yellow. Brukte stempelplate fra Essence, men ingen av Essence-platene har nummer.. Den oransje lakken heter Workout Orange.

-Hva synes du om gule og oransje lakker?

Hvite blomster

 • 26.01.2012kl.18:54
 • ( 1 )

Konadplate S1 over Xtreme Line - ZJ. Den hvite lakken er White on White fra China Glaze.

-Hva synes du? 

Ruter

 • 22.01.2012kl.14:35
 • ( 3 )

Brukte en av Essence sine stempelplater og lakken Liquid Leather fra China Glaze. Bakgrunnsfargen er Icicle fra China Glaze.

-Hva synes du?

Katter

 • 21.01.2012kl.15:32
 • ( 3 )

Brukte konadplate S10 og China Glaze - White on White over MAC - Frost Dark Angle.

-Hva synes du?

Essence sine stempelplater

 • 15.10.2011kl.12:18
 • ( 2 )

  

 


Da jeg var i Berlin kjøpte jeg også noen nye stempelplater fra Essence. Jeg kjøpte tilsammen tre stykker. Siden dette ikke var Konad kostet platene mindre. Jeg kjøpte Konadplatene i Portugal på to forskjellige butikker hvor prisen var 5,50 Euro på den ene og 9,60 Euro på den andre. Jeg kjøpte Essenceplatene mine for 1,75 Euro! Jeg synes det var utrolig billig i forhold til Konad!

Kvaliteten på disse platene er normal som på Konad sine. Det vil si bra. Men på Essence sine plater er det ni trykk, mens på Konad sine er det syv. Da får du altså mer for pengene om du kjøper Essence :) 

Brukte:

-China Glaze White on White

-China Glaze Blue Iguana

-China Glaze Liquid Leather

-Alessandro Pro White Glitter

-Sminkesvamp

-Stempelsett og Essence sin plate. (Den på bildet over.)

Gjorde:

-Lakket hele neglen med hvit lakk. Da det tørket tok jeg sminkesvampen og lakket litt blå lakk på, og trykket den på neglen oppover. Så tok jeg lakken fra Alessandro som en en blank glittelakk lakket et strøk med den. Da jeg kom til stempeldelen tok jeg svart lakk og brukte den lille blomsten i midten øverst på platen. Jeg valgte å sette blomsten nederst i venstre hjørne.

-Har du prøvd Essence sine plater før? :)

China Glaze + Konad

 • 02.10.2011kl.20:00
 • ( 8 )

 

Brukte:

-China Glaze Blue Iguana

-China Glaze Liquid Leather

-China Glaze White on White

-GOSH Matt Topcoat

-Stempelplate S10

Gjorde:

-Lakket 2 lag med China Glaze sin Blue Iguana. Så tok jeg den svarte lakken og laget en tupp rett over. Da det var tørket tok jeg den matte topcoaten og lakket 2 lag med den. Etter det brukte jeg den hvite lakken og laget en stripe mellom det svarte og det blå så det skulle skille seg fra hverandre. Jeg avsluttet med å bruke stempelplate S10, og laget en hvit liten fugl.

H&M - Plum + konad

 • 23.09.2011kl.20:34
 • ( 3 )

En stund siden jeg har blogget nå, men jeg har rett og slett ikke tid i hverdagene. Jeg skal prøve å få til minst et innlegg i helgen, men ingenting kan loves :)

Kjøpte 2 nye lakker i dag, begge fra H&M. De er ganske nye, og kostet kun 9,50 kr! Den lilla fargen som heter Plum er en av dem. Flasken inneholder 7 ml, forskjellig fra de tidligere minilakkene som hadde 3,2 ml. Så det er et pluss! Har heller aldri vært ufornøyd over en H&M-lakk, og heller ikke denne gangen! 

Brukte:

-H&M Plum

-IsaDora Tip White

-Konadplate m24

Gjorde:

-Tok den mørkelilla lakken fra H&M, og lakket et lag med den på neglen. Så tok jeg hvit lakk fra IsaDora og laget det kinesisk/japansk-lignede merket. Stempelet er på plate m24 i midten.
 hits