ILOVENAILS | en blogg om neglelakk -

Femme Fatale - Miasma

 • 09.07.2013kl.09:30
 • ( 1 )

I dag skal jeg vise en veldig kul lakk fra indie-merket Femme Fatale. Lakken heter Miasma og har en lilla jellybase med masseeeeeeee glitter! Det er store røde hexglitter, store runde sorte, mindre lilla hexglitter osv.. Med andre ord; masse forskjellig! Lakken er litt vanskelig å legge på grunn av de store glitterkornene.. Det er veldig trist siden dette er en så unik lakk. Jeg la to lag med Miasma over A England - Guinevere. :)

#Hva synes du om lakken?'


I følge Norway Nails er Femme Fatale cruelty free og vegan. Tommel opp! A England er i følge Norway Nails cruelty free. Begge merkene er fri for formaldehyde, toluene og DBP!

FACE Stockholm: Holographic - Leto

 • 25.05.2013kl.17:20
 • ( 3 )

Hei folkens! I dag har jeg en utrolig fantastisk lakk å vise dere! :) Denne lakken er fra den nye holografiske kolleksjonen til FACE Stockholm. Jeg har ikke sett swatch av noen av lakkene fra kolleksjonen enda, kun min egen lille swatch. Jeg betalte 179,- for denne lakken, og valgte kun en fordi jeg venter på den grønne som de ikke dessverre ikke hadde tatt inn. Dessuten var den ikke særlig billig heller.. Da jeg så lakken het Leto tenkte jeg bare på Jared Leto fra 30STM, haha. De har forresten akkurat kommet med nytt album som virkelig er verdt å høre på!

Lakken trengte to lag for å bli tett og fin, og den holografiske effekten er helt hilariøs! Jeg tror bildene taler for seg selv, så her blir det bildespaaaam! Alle er tatt i direkte sollys. :)#Skal du skaffe deg denne?

 


FACE Stockholm finnes på appen "Dyretestet?" Verken ferdig produkt eller ingredienser er testet.

TL Design - Creamy Mint

 • 18.05.2013kl.17:36
 • ( 1 )

Hei! Håper alle hadde en flott nasjonaldag! Denne swatchen har ligget i albumet en god stund, jeg har bare glemt at den lå der, haha.. Dette er Creamy Mint fra TL Design sin vårkolleksjon Delicate. Lakken er veldig opak, og på bildene har jeg brukt to lag. Lakken kan kjøpes på Tone Lise Akademiets nettbutikk >HER< Lakken inneholder ikke DPB, toluene og formaldehyde! Tommel opp for det, woho! #Hva synes du om lakken?

 

TL Design sine egne ingredienser eller ferdige produkter er ikke testet på dyr! Se listen HER! I og med at jeg er veldig nøye
med dette har jeg sendt en mail angående ingredienser de eventuelt kjøper fra andre produsenter.


A-England - Princess Tears

 • 16.05.2013kl.20:59
 • ( 0 )

Hallo folks! Idag har jeg en nydelig lakk å vise dere! Det er Princess Tears fra a england! Det er en lys syrinfarget lakk med svak holografisk effekt. Denne kan kjøpes på >NorwayNails<, men for øyeblikket er den dessverre utsolgt. Lakken er ganske opak for hololakk å være synes jeg, og jeg trengte to lag. :)

#Hva synes du?

 


I følge NorwayNails er A-England "cruelty free", men jeg har sendt en mail til A-England for å være 110% sikker. Les om det på NorwayNails >HER<

KIKO Sugar Mat (640, 641, 643)

 • 12.05.2013kl.15:08
 • ( 1 )

Jeg var innom KIKO sin butikk i Berlin, og til min store glede fant jeg Sugar Mats og Mirrors lakkene! :) I og med at jeg er litt lei av teksturlakkene kjøpte jeg kun tre av disse. Alle disse tre har glitter i seg. De uten glitter var ikke like spennende etter min mening.. Sugar Mats-lakkene har til felles at de chipper veldig fort av! Favoritten min av disse er den første dere får se, den oransje nr. 640!


Min favoritt fra kolleksjonen! Denne glitrer helt fantastisk og har en herlig farge!


Denne var finere i flasken enn på neglen. På neglen er ikke gullglitteret like synlig som i flasken. Den er også mer korallfarget i virkeligheten!


Dette er også en veldig kul lakk! Dette er lakken man lettest kan se er en teksturlakk. 

#Har du prøvd noen Sugar Mats-lakker?


KIKO tester ingen ferdige produkter på dyr. Fra 2004 er heller ingen ingredienser testet. Les mer om det HER og HER!

Sinful Colors - Hottie

 • 27.04.2013kl.18:50
 • ( 0 )


Beklager tørre neglebånd her.. 

Dette er virkelig en halt magisk lakk! Dette er dessverre ikke min lakk, men en lakk jeg fikk låne av en bestevenninnene mine! Den er såååå fiiiiin! Jeg har lagt tre lag (fordi jeg ikke kunne få nok glitter) med Hottie over >Essence - Date in the Moonlight.:)

#Hva synes du om SC - Hottie?


Gjelder Essence! Hverken ferdig produkt eller ingredienser er testet. Les >HER<                        


Dette gjelder Sinful Colors. Jeg har sendt dem en mail, men har ikke fått svar enda. Derfor setter jeg rødt merke på SC.

Pretty Serious - Phantom Planet

 • 07.04.2013kl.13:42
 • ( 0 )Først vil jeg bare si at denne lakken ikke var gøy å ta bilde av... Men den er så fin! :) Lakken er litt tynn i konsistensen og jeg brukte tre lag for at den skulle bli opak. Phantom Planet har en stilig chrome-effekt som er vanskelig å se på bildene, men hvis du ser ekstra godt på flaskebildet kan du så vidt se det :) Lakken kan kjøpes for 109,- hos >Norway Nails!<

#Har du prøvd Pretty Serious?


Pretty Serious er dyrevennlig og til og med veganvennlig!Manglaze - Fuggen Ugly

 • 06.04.2013kl.11:43
 • ( 3 )Idag skal jeg vise en suuperkul lakk! Det er Fuggen Ugly fra Manglaze! Den minner litt om slitt asfalt hvis du skjønner hva jeg mener, haha! Lakken tørker ultramatt, og dekker på to lag. Tørketiden er veldig bra! Bildene snakker egentlig for seg selv :)

#Har du prøvd Manglaze?


Manglaze er dyrevennlig!

China Glaze - Def Defying

 • 18.03.2013kl.21:19
 • ( 1 )Dette er en veldig vakker grønn kremlakk fra Worlds Away-kolleksjonen til China Glaze. Lakken trenger 2 tykke eller 3 tynne lag for å bli opaque. Jeg fikk tak i min i en av NorwayNails sine "mystery grab bags." Jeg kan vise alle lakkene jeg har kjøpt fra NorwayNails om et par innlegg :) Hvis du enda ikke har kjøpt noe fra NorwayNails fordi du ikke klarer å bestemme deg (som jeg,) vil jeg anbefale en "mystery grab bag" på det aller varmeste! :) 

#Har du kjøpt noe fra NorwayNails?

OPI: Liquid Sand - Get Your Number

 • 16.02.2013kl.10:47
 • ( 2 )

Endelig har jeg også fått testet en liquid sand! Mitt valg falt på Get Your Number. Jeg var veldig skeptisk til disse lakkene, siden jeg foretrekker at lakkene er glatte og blanke. Det viste seg å være ganske stilig egentlig! Lakken dekker godt med tre lag, den tørker også superfort! På bilde nummer tre kan du se effekten ganske klart. :)

#Hva synes du om liquid sand-effekten?

 


OPI tester ikke på dyr!

China Glaze - Glitter Grafitti

 • 15.02.2013kl.18:55
 • ( 1 )

Ja, jeg lever, for de som lurte på det. Jeg har ikke blogget på et par uker nå (grøss) Det er skolen som har tatt oppmerksomheten min de siste ukene, men siden det er siste år før videregående må det vel til, haha :)

Over til noe hyggeligere: Dagens swatch! Dette er Glitter Grafitti fra China Glaze sin vårkolleksjon 2013 som heter Glitz. Jeg har hatt denne lakken i hyllen siden slutten av januar, men jeg har ikke hatt tid til å poste swatch... Kolleksjonen består av seks ulike lakker, og jeg plukket med meg den grønne. Dette er en lakk med masse store og små hexglitter i både svart og grønn. Den har også sorte glitterstreaks og glitterkorn. Jeg burde kanskje lagt den over en hvit eller en annen lys lakk, siden det svarte glitteret ikke kom til syne...

#Hva synes du om lakken?


China Glaze tester IKKE på dyr!

China Glaze: Tranzitions - Split Personality

 • 29.01.2013kl.19:54
 • ( 1 )

Lakken etter ett døgn...


Endelig en swatch av en tranzitions-lakk! Jeg valgte Split Personality, den rosa som jeg trodde hadde mest effekt.

Lakken er veldig godt pigmentert og dekker perfekt med et lag. Denne lakken har lett for å streke litt ved påføring, og det er ganske så synlig med en gang. Den tørker også fort noe jeg legger stor vekt på siden jeg ikke kan legge top coat over uten å få en ny farge. Jeg prøvde meg på et "dripping" negledesign med Seche Vite sin top coat. Det funket ikke særlig bra.. Top coaten var for tykk, og den ville ikke samarbeide med meg. Det er også vanskelig å få en jevn effekt med den nye fargen.. Hadde det ikke vært for at jeg bruker en peel off base coat (funker litt som lim) hadde neglene mine vært full av tipwear. Allerede nå (to timer etter påføring) merker jeg at tuppene har blitt bittelitt slitt..

Utrolig kul og kreativ ide, men jeg har opplevd China Glaze mye sterkere enn dette! :)

#Har du prøvd en tranzitions-lakk?

 


China Glaze (American International) tester ikke på dyr!

Orly - Miss Conduct

 • 20.01.2013kl.17:20
 • ( 2 )

I dag viser jeg en helt fantastisk lakk! Det er Miss Conduct fra Orly, en mørkerosa lakk med holografisk glitter! :) Denne lakken har jeg lagt over naken negl (kun med base coat,) men den var litt tynn, så det passer best med tre lag. 

Hva synes du?

NYC - 068

 • 22.12.2012kl.11:53
 • ( 1 )

Beklager lite juleblogging, men jeg prøver meg på to poster i dag, som "plaster på såret," ehhehe.. Jeg legger ut en swatch nå, for jeg hadde ikke noe annet å poste akkurat nå. Men lakken er jo rød, så det er vel godkjent? :)

Dette er en rød lakk fra NYC. Lakken er veldig godt pigmentert, og er en slags jellylakk. Den skinner noe helt vanvittig! Påbildene er det ikke top coat! :)

-Hva synes du om røde lakker?

OPI: DS - Chiffon + holo hangup

 • 14.12.2012kl.17:58
 • ( 3 )

En siste lakk før juledesignene kommer! Jeg kunne bare ikke vente med denne, haha! Endelig har jeg fått fatt i en OPI DS-lakk, joho! Min er holografisk og heter Chiffon. Du lurer sikkert på hvor jeg fikk den fra? Ikke på nettet, men i en slags frisørsalong i Rosendal, det er ikke en by engang, haha. Jeg synes egentlig at det var helt utrolig at jeg fant den der! :)

Lakken er ikke like holografisk som FNUG sine, men den er ganske holografisk. Partiklene er heller ikke så tette, om du skjønner hva jeg mener? Det er mye effekt, men effekten er ikke overalt liksom.. Fargen er lyserosa, og dekker på ca. tre lag. 

Når det kommer til designet har jeg kun brukt holografiske lakker (hvis man ser bort fra top og base coat, da.) Jeg brukte Make Up Store - Greta i bunnen og la stripetape i et kryss og la FNUG - Futuristica og OPI: DS - Chiffon. :)

-Hva synes du om holografisk lakk?

OPI - Live and Let Die + pynt

 • 23.11.2012kl.18:37
 • ( 0 )Jepp, jeg er en dårlig blogger, haha.. Har ikke blogget på.. Veldig lenge.. Men nå er alle tentamnene ferdig (woho,) bare prøver og tester igjen, blærk.. Men over til noe gøyere: Neglelakk! :)

Dette er lakken Live and Let Die fra 007-kolleksjonen til OPI! Jeg så til min store glede at Kicks hadde tatt inn hele kolleksjonen, untatt The Man With The Golden Gun. Lakken har en mørkegrønn militærfarge med veldig små gullglitterflak, men dette vises ikke like godt på neglene som i flasken. En fantastisk ting med lakken er at den dekker på ett lag, jeg tuller ikke litt! :) Absolutt fantastisk! Jeg pyntet med dotter med lakken Wonderland fra TL Design.

-Har du noen lakker fra 007-kolleksjonen?

 


"Dyretestet?" - app | OPI og TL

Flormar - U33

 • 11.11.2012kl.15:47
 • ( 2 )

Dette er en helt fantastisk chromelakk fra merket Flormar. Jeg var helt nødt til å poste så mange bilder for at dere kunne se hvor vakker denne lakken er! Noe som var veldig trist er at lakken var vanskelig å fotografere.. Det var også synd at jeg ikke kjøpte flere av denne, for den er en typisk lakk man trenger backup av! 

Lakken skinner i mørkt turkis, mørkeblå og lilla. Den dekker på to lag og kosten ligger utrolig godt i hånden! :) Jeg kan bare ikke slutte å se på denne, iiik! 

-Har du prøvd noe fra Flormar?

Fnug - Fantastica

 • 03.11.2012kl.10:58
 • ( 1 )

Beklager at jeg har blogget så utrolig lite i det siste, men jeg har ikke fått tid til å lakke neglene engang, haha! Lakken jeg skal vise dere idag er en nydelig holografisk lakk fra Fnug! Jeg fikk lakken til bursdagen som var 27. oktober sammen med den blå som heter Futuristica. Siden dettte var en gave er jeg ikke helt sikker på hvor den er kjøpt, men du kan hvertfall kjøpe den >HER!<

Dette må være den mest holografiske lakken jeg har sett! Den slår både Make Up Store og Nubar! :)Jeg skulle ønske at denne lakken var litt mer grønn for jeg synes denne ligner for mye på sølvlakken fra kolleksjonen. Lakken er som de fleste andre holografiske lakker - litt vanskelig å legge. Konsistensen "klumper seg" litt hvis du ikke lar lagene få fullstendig tørket.

-Har du prøvd denne?

OPI - Every Month is Oktoberfest

 • 27.10.2012kl.18:52
 • ( 1 )

Dette er en nydelig lakk fra Germany-kolleksjonen til OPI. Lakken heter Every Month is Oktoberfest, og er en veldig dyp og fin lakk! Som du ser skinner skimmeret både rødt og lilla. Lakken dekker utrolig godt, faktisk på et lag! :)

-Har du noen lakker fra Germany-kolleksjonen?

"Dyretestet?" - app | OPI

Essence - Date in the Moonlight

 • 20.10.2012kl.18:49
 • ( 0 )

Beklager for veldig lite blogging i det siste! Det har vært på utrolig mye på skolen at jeg har ikke hatt tid til å lakke neglene, og har gått med mer eller mindre avskallet neglelakk, ushush.. Men i morges måtte jeg ta meg tiden til å lakke negler, og da ble det selvfølgelig en av de nye! Lakken jeg valgte heter "Date in the Moonlight" og er fra merket Essence.

Lakken er mørkegrå lakk med masse blått microglitter i. I flasken er glitteret ganske synlig, men når det kommer på neglen mørkner hele lakken liksom.. Lakken er veldig godt pigmentert og dekker flott på et lag, men om du vil ha et "fyldig" resultat er det best med to lag. Børsten og tørketiden er også helt super! Ikke noe å si på denne! :)

Jeg brukte "peel off" base coaten under denne, så jeg er veldig spent på hvordan den funker! Review av den kommer om ikke så lenge!

-Har du prøvd lakker fra Essence?


Essences hjemmeside

China Glaze - Blue Hawaiian

 • 05.10.2012kl.18:38
 • ( 3 )

Det hender jeg finner en fin godbit på NailsForYou, og dette er en slik en! Dette er en lakk fra Specialty-kolleksjonen fra 2009. Lakken har en mørk turkis/turkis tynn base med kvadratiske og hexagonglitter i ganske liten størrelse. Jeg har lagt lakken over >Peggy Sage - Saphir Blue<, men jeg ser at det hadde gått fint uten en lakk under, hehe.. Har brukt to lag med China Glaze på bildet! :)

-Hva synes du?

 


"Dyretestet?" - app | American International

OPI - My Adress is Hollywood

 • 30.09.2012kl.20:39
 • ( 3 )

Dagens lakk er "My Adress Is Hollywood" fra OPI. Som du sikkert ser er dette en skikkelig søt miniflaske! Lakkens farge er en slags gammelrosa med gammelrosa og gull skimmer. Fargen er ikke så falmet og blek som på bildene, hehe.. Kosten på denne lakken var veldig lett å bruke! Den er mye mindre enn OPI sine større og vanlige koster. Lakken dekker på to til tre lag og tørker ganske fort :)

-Likte du lakken?

Peggy Sage - Saphir Blue

 • 28.09.2012kl.16:49
 • ( 1 )Denne blå lakken er fra merket Peggy Sage, og heter Saphir Blue. Lakken er litt tynn i konsistensen så den trenger fort tre lag. I tillegg er staven veldig lang, så det er veldig lett for at det drypper og renner nedover og det blir et veldig tykt lag med lakk på neglen! Den tørker egentlig helt greit, ikke særlig fort og ikke særlig sakte. Lakken har et turkist/havgrønt skimmer, og mellom alt dette skimmeret ser det ut som små flak i en klar blåfarge. Dette synes ikke så godt på neglen, da.. :)

-Har du prøvd lakker fra Peggy Sage?

KIKO - 277

 • 14.09.2012kl.17:18
 • ( 0 )Lakken jeg skal vise i dag er fra merket KIKO. Dette er en nydelig lakk med masse glitterstøv! Selve lakken er ganske flytende og tynn, men på grunn av alt glitterstøvet tetter den fint på to lag. Det var litt vanskelig å få bildet akkurat som lakken er på ekte, men det mest korrekte bildet er bilde nummer to. Siden lakken er ganske tyntflytende er det lett for å komme litt ani neglebåndet. Fargen er ganske sterk og hvis man ser nøye etter kan man se at den også har litt oransjetoner i skinnet.:)

Jeg har fremdeles en konkurranse pågående! :) Den er HER!

-Hva synes du om lakken?

KIKO - 268

 • 03.09.2012kl.17:42
 • ( 3 )Jeg tok sjansen og åpnet denne neglelakkflasken! Første gang på ca. 17 dager (sykt) haha.. Jeg har savnet å ha farge på neglene skal jeg innrømme, men lukten.. Den er ikke savnet! Uffuff.. Dagens lakk er en grønn lakk fra KIKO, kjøpt i Italia. Den inneholder 11 ml og har en veldig god børste! Jeg synes den var god fordi den var så fyldig og bred! Over til selve lakken: Den er jeg ikke så fornøyd med. Den var egnentlig ganske tynn, og jeg tror ikke denne hadde kunnet dekke skikkelig uansett hvor mange lag jeg hadde brukt. Jeg har brukt tre lag på bildene! :) Men jeg er allikevel ganske fornøyd med lakken. Selvom den ikke dekket helt, kan man ikke se det så godt. Den tørket også ganske fort! Men denne fargen er litt for lys for min smak..

Jeg har planer om en liten konkurranse i nærmeste fremtid! Noen ideer til hvordan jeg kan gjøre det? :)

-Hva synes du?

OPI - Swimsuit.. Nailed It!

 • 20.08.2012kl.19:17
 • ( 3 )

Beklager lite blogging i det siste, men jeg har funnet ut at jeg må ta meg en liten pause fra neglelakken.. Jeg får ofte vondt i hodet når jeg sitter og lakker, så jeg tror det er best hodet får hvilt seg litt.. Men det betyr ikke at det blir stopp i bloggingen! Jeg har planer om å prøve noen heldekkende nail art stickers! Det har jeg aldri prøvd før, så det blir spennende! Jeg har jo også to blader jeg kan vise litt bilder fra og sånt! Er det noe spesielt du vil at jeg skal blogge om - bare fyr løs i kommentarfeltet, for nå trenger jeg tips, folkens! :)

Swimsuit.. Nailed It! blir nok en av de siste lakkene jeg skriver om på en liten stund, men det var bra jeg rundet av med en nydelig lakk! Denne kjøpte jeg for rundt 113 NOK i Frankrike i sommerfeiren. Jeg har sett litt rundt etter den i Norge uten lykke. Det er en fantastisk blikkfanger-blå! Det er såkalt en foil-lakk og ser litt nail foil aktig ut, haha.. Jeg måtte bruke tre lag for at lakken skulle se pen ut, og den er veldig fin i konsistensen. Ikke for tykk og ikke for tynn! Den tørker også fort!

-Hva vil du at jeg skal blogge om de neste ukene?


"Dyretestet?" - app | OPI Pruducts


OPI - A Good Man-Darin is Hard to Find

 • 15.08.2012kl.18:26
 • ( 2 )

På flasken så det ut som denne lakken hadde en veldig fin korallfarge, men da den kom på neglene ble den ganske så knæsj! Det var ikke slik jeg egentlig hadde tenkt den, men den var veldig fin alikevel! Dette er en lakk helt uten glitter og skimmer, og er en cremelakk. Den tettet utrolig godt!! :) Jeg måtte bruke to lag, siden den var litt ujevn etter ett..

-Har du prøvd denne?


"Dyretestet?" - app | OPI Products

Essence - Wanna be Your Sunshine

 • 12.08.2012kl.13:14
 • ( 2 )

  

 

Dette er en av lakkene jeg kjøpte i Italia. Jeg har egentlig aldri vært fan av gule negler.. Det får fingrene dine til å se hvite ut, men akkurat denne lakken likte jeg faktisk litt! 

Denne lakken har litt skimmer i seg, men det er nesten ikke synlig. Det eneste stedet hvor du kan se det er på flasken. Lakken er egnetlig ganske god pigmentert, men alikevell må det til tre lag for at det skal bli pent. På bildene har jeg brukt fire lag. Selvom det står Colur & Go på flasken er jeg ikke helt fornøyd med det, det er ikke en av de raskeste lakkene jeg har sett tørke!

Alt i alt jeg er fornøyd med denne lakken! Det kostet jo tross alt 1,75 Euro, og det fins plenti av elendige lakker du kan få for denne prisen! Jeg liker Essence fordi produktene deres er billige, de har stort utvalg av negleting og de tester IKKE på dyr! Jeg har aldri sett noen av disse produktene til slags i Norge. 

 

-Har du prøvd Essence?


Essences hjemmeside

 

 

 

OPI - Nothin' Mousie 'Bout It

 • 20.07.2012kl.17:47
 • ( 4 )


Også skjedde dette, svosj..

Jeg har gått en liten stund og ventet på at denne lakken skulle ankomme hos Kicks hvis den i det hele tatt skulle komme. Jeg var litt i tvil siden dette er en liten kolleksjon med bare fire-fem lakker.. Kicks pleier jo bare å ta inn de største kolleksjonene tror jeg, men da jeg så Spiderman-kolleksjonen der hadde jeg et lite håp, hehe :)

Denne lakken er en rosa glitterlakk med miniflakies og små rosa hjerter. Men det er utroolig vanskelig å få tak i hjerter og så legge det fint på! Jeg satt så lenge at jeg følte at neglelakklukten hadde tatt over hjernen min.. Plutselig falt korken av lakken! Det har aldri skjedd med meg på en OPI-lakk før! Men ved å sku korken litt stramt på igjen er problemet fikset! Jeg la lakken over en helt enkel hvit lakk fra Essie.

-Har du denne lakken?

Deborah Lippmann - Brick House

 • 15.07.2012kl.15:34
 • ( 0 )Uffuff, nå har jeg tatt meg en ca. to ukers bloggfri siden jeg har vært en tur på Sørlandet! Jeg kom hjem sammen med en Deborah Lippmannlakk jeg kjøpte på halv pris på et parfymeri. Denne lakken har jeg ikke sett i Bergen eller noen andre steder de fører Deborah Lippmann.

Lakken er en oransje lakk med shimmer i med farge som en murstein. Den dekker godt og det holder med to lag. Lakken tørker også ganske fort! :)

-Har du sett denne?


Plastesken lakken kommer i

TL Design: Kids - Twilight Zone

 • 01.07.2012kl.19:56
 • ( 2 )Dette er den siste Kids-lakken jeg viser dere. Den heter Twilight Zone, og har en slags lilla jelly-base. Det er også sølvfargede glitterstreaks og masse microglitter i. Jeg har lagt glitterlakken over China Glaze - Let's Groove. Lakken har på en måte ingen dekkeffekt siden det er en glitterlakk, men etter min mening er det bra med glitter på neglen etter to lag - som jeg har brukt.

-Likte du lakken?

TL Design: Kids - Carnival

 • 29.06.2012kl.15:26
 • ( 1 )

Denne posten skulle egentlig bli postet i går, men siden mye av dagen i går gikk til å stemme på Tokio Hotel i omusicawards og fingrene mine ble gale av all klikkingen, kommer den i dag. Midt på natten fikk jeg i tillegg vite at Tokio Hotel hadde vunnet Fan Army FTW! :) 

Men over til det det faktisk skal handle om i denne posten. Dette er den andre lakken jeg viser fra Kids-kolleksjonen. Dagens lakk heter Carnival og en en nyyyydelig glitterlakk med blank base. Hexagonglitteret har en slags regnbueeffekt om du ser nærmt. Det er også noen veldig små glitterkorn i blå, gul, grønn og oransje fargetoner. Alt glitteret gjør lakken magisk! :) Det eneste jeg synes er dumt med denne lakken er at man må fiske etter hexagonglitteret... 

-Hva synes du om lakken?

TL Design: Kids - Cotton Candy

 • 26.06.2012kl.17:00
 • ( 1 )

Jeg tror kaninen min også likte lakken, hihi  :) 

Flasken til Kids-lakkene er så utrolig kule! De må være det stiligste flaskene jeg har sett! Bamseflasken har til og med fått en liten sløyfe i halsen :)

Dette er min favoritt fra Kids-kolleksjonen! Cotton Candy er en oransje-ish farget lakk med noe flammefarget hexagonglitter i. Glitteret er i liten og mini-størrelse som at det ser litt mylar-aktig ut, på en måte litt som China Glaze sin Luxe and Lush. Jeg to lag med lakken over en sterk rød/oransje lakk fra LCN.

-Hva synes du om flaskene?

 

China Glaze - I'm With the Lifeguard

 • 25.06.2012kl.17:01
 • ( 0 )

Denne lakken fikk plass i min "neglelakkfamilie" siste skoledag! Siden det først var sommer måtte jeg jo kjøpe en litt sommerlig lakk, da! :) Jeg hadde gjort litt reseach på forhånd, så jeg visste at jeg skulle kjøpe denne!

Lakken er en nydelig lysegrønn neonlakk med svakt skimmer. Som vanlig er China Glaze-lakken god, men denne gangen synes jeg at den var litt flytende. Lakken trengte også tre lag for å dekke skikkelig. Da den tørket ble den litt matt, men med top coat fikses det raskt! :)

-Liker du neonlakker?

TL Design - Taj Mahal

 • 15.06.2012kl.17:48
 • ( 3 )

Denne lakken kjøpte jeg da jeg var på Tone Lise Akademiet i Oslo i mars. Jeg kjøpte den i ministørrelse, men den kan og fåes i vanlig størrelse HER

Taj Mahal er en glitterlakk med blank base. Microglitteret er mørkerosa, men det er også litt lavendelfarget glitter i lakken. Jeg har tatt lakken over en annen plommefarget lakk fra YesLove siden jeg liker glitterlakker som har blank base best over en annen farge. Siden det er en glitterlakk kan den ikke dekke helt, men på bildet har jeg brukt ca. tre lag. Det går selvfølgelig an å ta færre lag om du ikke vil a så mye glitter! Jeg synes også børsten er god! :)

-Har du denne lakken?

 

Butter London - The Black Knight

 • 10.06.2012kl.11:28
 • ( 2 )

Beklager veldig lite blogging i det siste.. Hvis noen har sett at det står "KOMMER" i menyen er det på grunn av dette at det ikke har blitt så mye blogging, hehe.. Men det er ikke sikkert det blir noe av ettersom det er litt krevende.. 

Over til lakken: Denne lakken er fra Butter London, og det er første gangen jeg prøver merket, wihii! Jeg fikk denne som konfirmasjonsgave fra en venn som hadde vært i Sverige. Butter London kan man hvertfall kjøpe på nelly.com, men der er det bare et par av dem.. Lakken jeg fikk heter The Black Knight.

Lakken har en sort base og er proppet med masse rosa, blått og sølvglitter i mircostørrelse. Jeg synes kosten på denne lakken var veldig god! Lakken dekker på tre litt tykke lag. Noe av det beste med lakken er at den ikke inneholder Formaldehyde, Toluene og DBP som ikke er bra for deg. Den er heller ikke dyretestet! :)

-Har du prøvd noe fra Butter London før?

Nubar - Reclaim + lite design

 • 04.06.2012kl.18:43
 • ( 1 )Reclaim er en nydelig holografisk lakk fra Nubar i grønn. Den dekker på to lag, og er ikke "melete" i konsistensen slik som Make Up Store sine er uten den spesielle base coaten deres. Nubar sine holografiske lakker er også billigere, men vanskeligere å få tak i. MUS sine hololakker har litt mer effekt enn Reclaim, men under sterkt lys (bilde nr. 1 og 2) er effekten veldig tydelig!

Jeg la til litt sølvlakk fra China Glaze og litt pyntesteiner i ulike farger på ringfingeren.

-Hvilke holografiske lakker liker du best?

China Glaze: Magnetix - Pull Me Close

 • 03.06.2012kl.13:02
 • ( 2 )

Som jeg skrev i forrige innlegg har jeg hentet noen magnetiske lakker fra China Glaze på Nails For You. Det er en stund siden jeg har tatt på ny neglelakk, og nå som samlingen min ble utvidet måtte jeg prøve en av de nye! Valget falt på China Glaze: Magnetix - Pull Me Close. :) Det fins en egen magnet fra China Glaze hvor du kan få noen ulike mønstre, men jeg valgte å ikke kjøpe den.

Pull Me Close er en blå-sølv magnetisk lakk. Den dekker fint på to lag. Det jeg pleier å gjøre er å først ta en vanlig lag med lakken uten magnet. Så når det har tørket tar jeg enda et lag, og da bruker jeg magneten. Ellers er det vanlig China Glaze-trekk ved lakken. Tørker fort, har en god pensel og ganske god dekkevne.

Som du ser har jeg laget et "bølgemønster." Jeg brukte en gul magnetpenn. (Bilde nederst i linket post.) Den er ganske grei å bruke. Du er nødt til å føre den ganske sakte og nærmt neglen for å få effekt. På Nails For You hadde de laget en liten modell med "bølgemønster" og jeg synes det var så kult at jeg valgte å gjøre det samme! :)

-Har du prøvd China Glaze: Magnetix-lakker?

H&M - Purple Glitter

 • 30.05.2012kl.20:31
 • ( 1 )

Gjør deg klar for bildespaaaam!  :) 
 Purple Glitter er en nydelig lilla lakk med veldig små gullflak i seg. Den koster bare 9,50,- på H&M, og det fins tre andre farger i samme flaske og pris. Jeg synes det er utrolig bra at de selger sånne små og billige flasker med lakk! Børsten er litt vanskelig å bruke fordi korken er så liten og det er vanskelig å finne "balansen." Tre lag burde være nok for å få den til å dekke.

Jeg gjorde en kjapp sammenligning av Purple Glitter og China Glaze - Awakening, for de var litt like i fargen. De er egentlig ganske like bortsett fra glitter-/glitterflaktypen.

-Hva synes du om lakken?

Viva la Diva - 128

 • 24.05.2012kl.17:57
 • ( 1 )

Denne lakken er nr. 128 fra Viva la Diva. Lakken er en turkis lakk med lilla og lyseturkis shimmer i seg, og er egentlig ganske fin. Lakken trenger veldig mange lag for at den skal bli skikkelig fin, kanskje fire til fem. Den tørker ikke spesielt fort heller egentlig. Kosten på lakken er jeg veldig fornøyd med! Dette er ikke noe favoritt hos meg på grunn av alle lagene og tørketiden..

-Hva synes du om Viva la Diva sine lakker?

IsaDora - Blue Lagoon

 • 18.05.2012kl.19:04
 • ( 0 )

På fredag fikk jeg vite om salg på IsaDora-lakker på H&M, og da måtte jeg gripe sjansen siden IsaDora har fått inn nye friske farger! Så på meg ble det Blue Lagoon for 59,- fordi det var lakken som mine øyne fanget! Blue Lagoon kom i IsaDora sin nye Trend Nails-kolleksjon.

Lakken er en lyseblå-turkis lakk uten noe som helst form for glitter eller shimmer. Etter min mening dekker IsaDora sine lakker veldig godt, og denne trengte bare to lag! En ting jeg virkelig ikke liker med disse lakkene er børsten... Den er så bred! Jeg har riktignok vært borti mye verre, men det er litt irriterende når de er så brede! 

-Har du denne lakken? 

 

Deborah Lippmann - Candy Shop

 • 29.04.2012kl.12:59
 • ( 1 )Candy Shop er en lakk med en tynn rosa jellybase. Glitteret er i alle mulige farger og hexagonformet. Det er som om glitteret fra Deborahs lakk Happy Birthday er helt oppi en rosa lakk! Når jeg først bruker glitterlakker pleier jeg å ha det over en sort lakk, så rosa ble litt for lyst for meg.. Kontrastene blir liksom litt små hvis dere skjønner.. Jeg brukte tre lag på bildet, og etter min mening tørker denne lakken litt sakte..

-Hva synes du om glitterlakker med lys bakgrunn?

Accessorize - Bronze

 • 24.04.2012kl.20:47
 • ( 0 )

Dette er enda en douchromelakk fra Accessorize! Jeg kom på at jeg hadde et gavekort på butikken etter jeg hadde kjøpt de to andre, så jeg dro og kjøpte en til i går, hehe... Accessorize har også en del andre farger, også noen 3D-glitterlakker!

Denne lakken har ikke glitter som Aztec, den er litt metallisk på en måte. Fargene man kan se er noe gull-grønt-aktig og en slags lilla-hudfarge. Lakken dekker på tre lag, og tørker helt greit. Jeg synes det er utrolig bra at de er såpåss billig! 55,- for en liten flaske! 

-Hva synes du om duochromelakker?

Accessorize - Aztec

 • 23.04.2012kl.17:46
 • ( 1 )

Accessorize - Aztec er også en duochromelakk, akkurat som Pin Spice. Fargene man kan se er er mørkegrønn og en slags lilla-rosa farge. Etter første lag så det ut som den hadde en grønn og tynn base, men jeg kan ikke se noe til den etter tre lag. Lakken dekker med tre lag, og den holder ganske godt!

Minner om konkurransen! Trykk HER om du vil bli med!

-Hva synes du om lakken?

Accessorize - Pink Spice

 • 22.04.2012kl.14:04
 • ( 2 )

Dette var en helt utrooooolig nydelig lakk! Jeg elsker den virkelig!

Dette er en douchrome-lakk som betyr at den bytter farge etter hvordan man holder den i lyset. Fargene man kan se i denne lakken er rosa og oransje! På det øverste bildet kan man se rosafargen som er den fargen man kan se best. Bilde nr. to er oransjefargen som er litt vanskeligere å få øye på. Jeg klarte også å få tatt to bilder der man kan se begge fargene! Det holder med to lag av denne, men jeg brukte tre for sikkerhets skyld. Jeg synes penselen er litt stiv og vanskelig å bruke, men den er langt i fra ubrukelig! Tørketiden er helt grei. 

Du kan fremdeles melde deg på konkurransen jeg har! Trykk HER for å delta!

-Hva synes du om lakken?

Rimmel - Disco Ball

 • 19.04.2012kl.18:58
 • ( 0 )

Disco Ball er en nyydelig glitter lakk med blank base. Den har små glitterkorn av sølv. Det er også mini-hexagon i blått og lilla! Jeg har brukt to lag med glitterlakken for at den skal bli jevn. Tørketiden er helt grei...

TL Design - Loving

 • 14.04.2012kl.17:58
 • ( 1 )

Dette er en lyselilla metallic-lakk fra TL Design. Lakken har en god kost, og er lett å legge. Det er kanskje litt vannlig etter min mening. Bruk to lag for å få det beste resultatet, men du kan bruke et lag til nød!

Så lurer jeg på om det er stemning for en liten konkurranse? :)

-Har du denne fargen?

China Glaze - Princess Grace

 • 12.04.2012kl.19:26
 • ( 1 )

Dette er en lys, lys lilla/rosa lakk med shimmer. Lakken er litt vannlig, og trenger ca. tre lag for at den skal bli pen. Jeg tror denne er kjempefin å ha under design!

-Hva synes du om lakken?

H&M - Bella's Choice

 • 10.04.2012kl.21:43
 • ( 1 )

Bella's Choice er en veldig sterk og fin turkis lakk.  Den er ganske godt pigmentert, så den dekker veldig fint med to lag. Den har mye glans for å ikke ha top coat over seg. Jeg synes H&M sine lakker har utrolig snille priser for det du får i flasken. De har mange fine farger, er ikke dyretestet og flasken inneholder 9 ml. Kosten er også veldig fin.

-Hva synes du om H&M sine lakker?

China Glaze - Electrify

 • 09.04.2012kl.13:28
 • ( 2 )

Jeg elsker glitter, haha! Dette er en av lakkene jeg kjøpte fra The Hunger Games-kolleksjonen til CG. Dette er også den første jeg prøver! Det første jeg tenkte da jeg så denne var "Katniss, the girl on fire!" Jeg klarer nesten ikke slutte å se på den! Dette må være en av favorittene mine blant glitterlakker!

Lakken har en blank base stappfull med gull og rødt glitter. Hvis du vil ha denne lakken helt tett må du bruke ca. tre lag. Det jeg liker veldig godt med denne glitterlakken er at du slipper å lete etter glitteret i flasken. Det er så mye at det kommer mer en nok på penselen hvis du dypper den nedi en gang. Lakken har også ganske kjapp tørketid! Jeg brukte to lag med top coat.

-Har du noen lakker fra The Hunger Games-kolleksjonen?
-Hva synes du om lakken? 

Alessandro - Milkshake

 • 04.04.2012kl.19:27
 • ( 3 )

Rosa er ingen stor favorittfarge hos meg, men denne lyserosa lakken synes jeg var veldig fin! Lakken er fra Alessandro og heter Milkshake. Fargen og navnet på denne lakken fikk meg til å tenke på jordbærmilkshake, haha. 

Denne lakken dekker fint på to lag. Den er litt rennende i konsistensen, og derfor litt vanskelig å legge. Jeg vil si at denne fargen er en lyserosa farge med litt nudefarge i seg. Børsten er fin og grei å bruke. Jeg er veldig fornøyd med glansen på lakken, og på dette bildet har jeg ikke brukt top coat!

-Hva synes du om rosa lakker?

Leticia Well - ? (lilla lakk)

 • 02.04.2012kl.13:33
 • ( 0 )

Blogg.no hadde tydeligvis litt problemer i går, så det ble ikke noe nytt innlegg..

Denne lakken er fra et merke som heter Lecticia Well, men den har hverken navn eller nummer. 

Jeg synes denne lakken er lett å legge på grunn av korken. Den er lang og slank og ligger fint i hånden. Børsten og også god å bruke. Selve lakken dekker på ca. to lag og tørker i en grei fart. Fargen til lakken er også kjempefin!

-Hva synes du om den?

China Glaze - Blue Year's Eve

 • 31.03.2012kl.17:40
 • ( 0 )

Denne lakken kom i settet Winter Ice sammen med tre andre neglelakker. Jeg synes denne lakken minner om China Glaze - Blue Iguana, mens Blue Year's Eve er litt mørkere. Blue Year's Eve har ikke rosa-lilla shimmer som Blue Iguana.

Jeg har brukt to lag med denne lakken, men jeg kunne godt brukt et lag til. Synes den er litt tynn og rennende, men ellers grei!

-Har du denne lakken?

17 - Mellow Yellow

 • 30.03.2012kl.19:01
 • ( 1 )

Beklager at det ikke ble noe innlegg i går, men jeg var så veldig opptatt! Men her kommer hvertfall dagens innlegg!

17 - Mellow Yellow er en lakk kjøpt i London, noe som forklarer at jeg aldri har hørt om dette merket før.  Det er en gul lakk med shimmer. Lakken har ikke så verst tørketid, og dekker på 2-3 lag. Jeg synes det er dumt at korken var så kort, siden det gjør det vanskelig å legge lakken pent. Penselen var ganske fin, men det striper litt..

-Har du prøvd lakker fra dette merket før?

OPI - Dating a Royal

 • 25.03.2012kl.17:33
 • ( 0 )

En nydelig mørkeblå lakk fra OPI. Kjøpte den for en god stund siden på Cubus for 159,-

Lakken er en såkalt jellylakk som betyr at den har litt vannfargekonsistens. Denne lakken dekker fint på to lag. Fargen er ikke fullt så sterk og skrikende på ekte. Den er mørkere og roligere.

-Har du denne lakken?

BarryM - Lemon

 • 23.03.2012kl.18:07
 • ( 0 )

Gult er kult! Synes denne lakken var skikkelig frisk og sommerlig, noe som passet kjempebra siden det er så bra vær i Bergen i dag for en gangs skyld!

Lakken er ganske tynn, og jeg brukte ca. fire lag for at den skulle dekke. Men etter de fire lagene kunne jeg fremdeles se skille på neglen..  Lakken tørket ganske sakte etter min mening, men jeg hadde jo samtidig mange lag. Kosten er jeg veldig fornøyd med!

-Hva synes du om gule lakker?

Make Up Store - Irma

 • 22.03.2012kl.17:31
 • ( 0 )

Denne lakken heter Irma og er fra Make Up Store. Fargen er en mørkerosa/plommefarget lakk med blått-lilla shimmer i. Kosten er en normal rund børste som er veldig myk og veldig god bruke. Lakken tørker fort og man må bruke ca. to lag for at den skal få en jevn og fin overflate.

-Har du denne lakken?

Bella's Choice og Aquadelic

 • 21.03.2012kl.17:22
 • ( 1 )

Tenkte å ha en kjapp sammenligning av H&M - Bella's Choice og China Glaze - Aquadelic. Etter min mening er det veldig vanskelig å se forskjell på dem, jeg ser omtrent ikke forskjell på bildet hvertfall!

Bella's Choice: Er en veldig nydelig turkis lakk. Denne fargen har mer blått i seg en Aquadelic. Det skinner også litt mindre i tillegg til at den er tykkere i konsistensen. Kan fåes for 39,90,- på H&M.

Aquadelic: Er også en turkis neglelakk. Jeg synes denne er litt mer grønn enn Bella's Choice. Jeg tror jeg liker denne best av disse to. Den koster 99,- men er usikker på hvor den kan kjøpes. Jeg vet ikke om China Glaze selges på Kicks lengre, for den selges hvertfall ikke der hvor jeg bor!

-Har du noen av disse?

OPI - Save Me

 • 20.03.2012kl.18:11
 • ( 1 )

Wohoooo! Jeg elsker denne lakken veldig utrolig mye! Den er bare helt nyydelig! Utrolig glad for at jeg fikk tak i den! Kjøpte den på en butikk som het Sally's Beauty i London. Da jeg så den ble jeg så glad at jeg ikke sjekket prisen, bare tok den med meg, haha.. Men for å si det sånn: Den var billigere enn den ville vært i Norge! Jeg har heller ikke sett den i norske butikker. Alt jeg vet at man kan få tak i den på nelly.com!

Lakken kommer fra OPI sin Nicki Minaj-kolleksjon. Jeg er ikke fan av Nicki Minaj, men jeg synes kolleksjonen har helt nydelige farger! Og den aller vakreste er denne lakken synes jeg. 

Lakken har en blank base, men den har så mye glitter at den dekker på to lag. Det er også mange glitter-streaks som har holografisk skinneeffekt! Streaksene er litt plagsomme når du skal lakke siden de stikker ofte utenfor neglen.. Lakken tørker veldig fort!

-Er du fan av Nicki Minaj?

IsaDora - Icy Lilacs

 • 08.03.2012kl.19:15
 • ( 1 )

Dette er den andre IsaDora-lakken jeg kjøpte for to dager siden. En veldig fin lyselilla/rosa lakk med litt blått shimmer i. 

Lakken er litt tynn, men den dekker fint på 2-3 lag. Konsistensen er veldig fin, men jeg liker ikke kosten særlig godt. Den er rett og slett for bred!

Minner om konkurransen jeg har! Bli med HER!

-Hva synes du om IsaDora sine koster?


China Glaze - Re-fresh Mint

 • 07.03.2012kl.20:33
 • ( 0 )

Jeg lånte bort to Lippmann-lakker til en venninne, og var så heldig å få låne en lakk av henne. Lakken jeg lånte heter Re-fresh Mint, og kom i kolleksjonen som heter Up and Away våren 2010. 

Fargen er en lyslysgrønn uten shimmer eller glitter. Den er ganske godt pigmentert, men det må likevel ha to lag for å dekke skikkelig. Kvaliteten er veldig god, og som vanlig klumper ikke China Glaze-lakker seg. Penselen er også veldig fin!

-Hva synes du om lakken?

IsaDora - Marzipan

 • 06.03.2012kl.18:38
 • ( 1 )

Her kommer innlegg om den ene nye lakken jeg kjøpte i går! Denne heter Marzipan og kom med IsaDora sin nye kolleksjon kalt "Pearls of Passion."

Lakken har en mørk mintfarge og er en smule kaldere og sterkere i fargen enn OPI - Hey! Get in Lime. I flasken kan man se litt grønt shimmer, men dette blir usynlig når det kommer på neglen. Da jeg så lakken i butikken tenkte jeg at lakken ble litt lysere på neglen, men der tok jeg feil! Den blir mørkere!

Lakken er god å legge, bortsett fra at kosten er ganske bred.. Derfor synes jeg det er vanskelig å få lagt den jevnt nederst ved neglebåndene.. Lakken har OK tørketid.

Minner om konkurranse jeg har nå! Dotting tools er premie! Meld deg på HER!

-Hva synes du om mintfarger?


H&M - Metallic Petrol

 • 02.03.2012kl.19:25
 • ( 0 )

Denne minilakken kom i et sett med to andre lakker fra H&M. Det fins to typer av dette settet, og dette er settet med en blå, en sølv og en glitterlakk. 

Jeg er veldig glad i H&M sine minilakker fordi de er billige og veldig pene, og denne lakken var ikke noe unntak! Den dekker på to lag, og børsten er som vanlig veldig fin. Lakken er en metallisk lakk (som man skjønner på navnet) med noen veldig små og ikke så mange glitterkorn. 

-Har du denne lakken?

China Glaze - Sea Spray

 • 29.02.2012kl.16:01
 • ( 0 )

Denne lakken kom i Anchors Away-kolleksjonen våren 2011. Fargen er en blanding av lyseblå og grått, med shimmer av sølv. Jeg har bare brukt den ca. to ganger før, men synes egentlig denne lakken er kjempefin!

Lakken trenger ca. 2 lag for å bli jevn og fin. Tørker fort og klumper seg ikke. 

-Hva synes du om lakken?

OPI - Princesses Rule!

 • 14.02.2012kl.18:07
 • ( 2 )

Jeg hadde egentlig tenkt å lage noen valentinsnegler med hjerner eller noe sånt, men jeg har ikke fått tid til det siden jeg holder på en days challenge. Men jeg tenkte heller å vise en rosa lakk fra OPI, tenkte rosa lakk kunne passe til valentinsdagen!

Lakken er en lyserosa glitterlakk fra OPI som heter Princesses Rule! Lakken er god å legge, og tørker veldig fort! Jeg synes at OPI-børstene er litt brede og "løse," men det går fint an å få et fint resultat selvom. Som du sikkert ser er lakken litt tynn, så man kan ikke få en helt tett farge med mindre du bruker mange lag.

-Hva hadde du på neglene på valentinsdagen?

Xtreme Line - ZJ

 • 25.01.2012kl.19:28
 • ( 0 )

Jeg var på jakt etter en holografisk lakk, så jeg gikk inn på samme sted hvor jeg har kjøpt Lubu Heels og Atlantis.De hadde kun tre holografiske lakker fra merket Xtreme Line. Jeg har aldri hørt om dette merket før, så jeg kjøpte den. Fargene de hadde var sølv, rosa og denne oransje-brune lakken.

Hvis du er ute etter en holografisk lakk ville jeg ikke kjøpt denne. Sammenligner du denne holografiske lakken med en fra Make Up Store er MUS sin mye mer holografisk effekt i. Penselen er myk og fin og lett å bruke. Tørketiden er helt OK. Men det aller beste med lakken: den dekker på kun et lag! Joho! På bildet har jeg faktisk bare brukt et lag, ikke noe mer! Så alt i alt vil jeg si at lakken er ganske bra, men ikke hvis du er ute etter en holografisk lakk. Jeg er glad for at jeg kjøpte denne! 

-Har du prøvd lakker fra dette merket før?

China Glaze - Lubu Heels

 • 24.01.2012kl.19:49
 • ( 2 )

Har sett etter en lakk med svart base og rødt glitter, og jeg fant det! Lakken kjøpte jeg samme sted som jeg kjøpte China Glaze - Atlantis. Det ser ut som en svart lakk, men du kan så vidt se litt rødt i lakken. Derfor skulle jeg ønske at det var litt større glitterkorn..

Lakken er som alle andre China Glaze-lakker, tørker veldig fort, og har en nydelig farge! Dekker fint på tre lag. Penselen på denne lakken var litt vanskelig, men det er sikkert bare på denne ene lakken som jeg har.

-Hva synes du om Lubu Heels?

China Glaze - Icicle

 • 23.01.2012kl.20:30
 • ( 0 )

En nydelig sølvlakk som minner om H&M - Come Rain fra et av duosettene. Lakken tørker fort, og den trenger ca. 2 lag for at den skal bli jevn og fin. Jeg er veldig fornøyd med denne lakken!

-Liker du sølvlakker?

MAC - Frost Dark Angle

 • 21.01.2012kl.11:26
 • ( 1 )

En kjempefin mørkelilla lakk fra MAC, og for meg som elsker mørkelilla var denne omtrent perfekt! Lakken er litt mørkere på ekte... Den kom i et sett som var formet som en ball sammen med tre andre lakker. For at lakken skal dekke må du bruke tre lag. Tørketiden er bra, og børsten er også fin. Jeg har bare de fire lakkene fra MAC, men jeg tror jeg kommer til å kjøpe flere lakker fra dette merket. MAC tester heller ikke på dyr! 

-Har du prøvd noen lakker fra MAC?

OPI - Warm & Fozzie

 • 19.01.2012kl.19:43
 • ( 0 )

Denne lakken har en brunlig kobberfarge med glitter. Lakken trenger ca. 3 lag for at den skal dekke, og tørker superfort! Jeg synes børsten til OPI-lakkene er akkurat litt bred, men ellers er jeg veldig fornøyd med lakken!

-Har du denne lakken?

China Glaze - Atlantis

 • 16.01.2012kl.17:06
 • ( 5 )

Da jeg så denne lakken i butikken måtte jeg bare kjøpe den! En nydelig sjøgrønn lakk med holografisk glittereffekt. Du kan så vidt se glitteret i det øverste bildet, men jeg la til et ufokusert bilde så man kan se glitteret bedre! Denne lakken er litt tynn, så jeg brukte kanskje 3 lag med denne lakken?

-Hva synes du om lakken?

China Glaze - Twinkle Lights

 • 15.01.2012kl.14:37
 • ( 0 )

En nydelig glitterlakk med små glitterflak av gull, rød og grønn. For at den skal dekke helt uten blanke mellomrom må man bruke 2-3 lag. Den flasser og lett av så man må bruke en god top coat hvis den skal holde en stund. Lakken kom fra China Glaze-settet Santa's Little Helpers og flasken er i ministørrelse!

-Har du denne lakken?

Nails inc. - Trafalgar Square

 • 13.01.2012kl.18:35
 • ( 3 )

Dette er den andre lakken med magnetisk effekt. Etter å ha prøvd den lilla og den som er sølv er min favoritt den lilla som heter Houses of Parliament. Det eneste jeg synes er litt dumt med disse lakkene er at magneten på korken ikke er så bred, så hele neglen får ikke magnetisk effekt..

Jeg tok et lag uten å bruke magneten. Da det var tørket lakket jeg et lag til, og på det andre laget brukte jeg magneten. 

-Hva synes du om magneteffekten?

IsaDora - Metal Mauve

 • 11.01.2012kl.18:34
 • ( 1 )

 

Metal Mauve var og en av lakkene jeg fikk til jul. IsaDora er en av mine favorittmerker på grunn av børsten og tørketiden. Synes børsten er ganske god å bruke, men det blir litt vanskeligere når det kommer til lillefingen, for børsten er akkurat litt for stor...

-Har du Metal Mauve?

Deborah Lippmann - Lady sings the Blues

 • 05.01.2012kl.19:41
 • ( 2 )

 

Dette var og en av lakkene jeg fikk til jul. Dette var andre lakken fra Deborah Lippmann lakken jeg prøvde, og jeg er ganske fornøyd! Det eneste som er litt dumt er at lakkene blir litt matte når de tørker..  Penslene er helt greie, og tørker ganske fort. Fargen er virkelig nydelig! Masse glitter kan ikke bli negativt! På bildet har jeg to lag og top coat fra TL Design.

-Har du prøvd Deborah Lippmann-lakker?

OPI - Meet me on the star ferry

 • 04.01.2012kl.19:40
 • ( 1 )

En av lakkene jeg fikk til jul. En veldig fin lilla lakk med shimmer av forskjellige farger, men som ikke er så lett å se. Lakken trenger 2-3 lag, og som vanlig er OPI-børstene fine og brede.

-Har du denne lakken?

Nails inc. - Houses of Parliament

 • 26.12.2011kl.13:56
 • ( 3 )

 

Her kommer et lakkbilde midt inni alle juleneglene. Jeg klarte ikke å vente med å prøve denne magnetiske lakken! Den er fra Nails inc, heter Houses of Parliament og er kjøpt HER. Har aldri prøvd magnetisk lakk eller lakk fra dette merket før, men jeg er veldig fornøyd! Lakken er god å legge, men jeg brukte to lag for å få den til å dekke skikkelig. Lakken tørker kjempefort, og er fin i konsistensen. 

Etter base coat tok jeg et lag med lakken uten å bruke magneten. Da laget var tørket tok jeg på et lag til, og med en gang etter det andre laget var lagt brukte jeg magneten. Jeg plasserte magneten ca. en halv cm over neglen, og holdt den der i ca. 10-15 sekunder. Da fikk jeg resultatet på bildet!

-Har du prøvd magnetiske lakker?

Kicks - Evening at Chateau Marmont + Neglesmykke!

 • 21.11.2011kl.20:19
 • ( 3 )

 

Kjøpte denne nydelige lakken for noen dager siden på Kicks. Synes den minner litt om Chanel sin Peridot. Jeg elsket virkelig navnet på denne lakken! Chateau Marmont er jo en sånn kjendisrestaurant i Hollywood (som Kaulitz-brødrene ble sett på for ikke så lenge siden, hihi.) Fargen på lakken er vel grønn, noe som ikke høres riktig ut i forhold til bildet! Men shimmeret er gult/gull. Som sagt - jeg liker ikke børsten til Kicks-lakkene, de er så korte! Og en annen ting som var litt dumt med denne lakken var at den trengte en del lag for å dekke skikkelig, men spør du meg gjør ikke det noe når du får en så fin farge tilbake :)

Jeg kjøpte noen neglesmykker på neglemakeriet.no for litt siden, men har ikke prøvd før nå. Jeg glemte helt å bestille sånn "drill" som skal hjelpe deg å få boret hullet i neglen lettere. Så i stedet for å kjøpe drill og vente på den i posten tok jeg en blyant med viskelær på tuppen og festet boret til den - vanskeligere var det ikke! For å pynte neglesmykket litt opp festet jeg en av miniperlene mine på ringen. Neglesmykket var veldig irriterende da jeg skulle bruke tastaturet, så tenk deg om før du setter den på, hehe! Jeg vet egentlig ikke om jeg likte det supergodt. Det var jo fint, men jeg vet ikke om det er min smak..

Startet med å lakke 4-5 lag med Kicks sin lakk. Så tok jeg boret og laget et lite hull i enden på ringfingen. Da jeg skulle feste neglesmykket brukte jeg en hobbytang og en pinsett til å åpne ringen ved å dra den fra hverandre. Så tredde jeg på den lille miniperlen, og satte fast ringen på neglen min. Til slutt knep jeg den sammen med hobbytangen.

-Hva synes du om lakken?
-Har du prøvd neglesmykke før?
-Hva synes du om neglesmykket, fint eller ikke? :) 

 

IsaDora - Forest

 • 06.11.2011kl.10:47
 • ( 4 )

 

Kjøpte denne lakken samtidig som Beetle Green. (DENNE) Forest-lakken er også fra Trend Nails-lakkene. Greier ikke helt å bestemme meg for om denne lakken er grønn eller brun, men på bildet ser den brun ut. I vanlig sollys har den nemlig en grønnfarge. Kjøpte kun to lakker fra dette settet, de jeg likte best. Men jeg skal ikke se bort i fra at jeg kommer hjem med flere! 

Jeg elsker virkelig IsaDora sine pensler! De er brede og gode, og strutter ikke til alle kanter. Selve lakken er også kjempegod! Brukte to lag. 

-Hva synes du om IsaDora sine pensler og lakker? 

Essence - Circus Confetti

 • 26.10.2011kl.19:09
 • ( 3 )

 

Se på denne superstilige lakken fra Essence! Jeg synes denne var utrolig pen, og visste ikke at jeg kom til å klare og ikke vise den før nå.. Haha.. Jeg fikk ikke "fanget opp" glitteret helt perfekt, men man kan vel se at det er masse forskjellige farger på glitteret? Jeg tok China Glaze - Liquid Leather i bunnen så glitteret skulle være mer synlig. Jeg måtte bruke ca. to lag, noe som jeg er kjempefornøyd med! Andre glitterlakker har jeg måttet bruke opp til fire og fem lag fordi den ikke dekker skikkelig.

-Hva synes du om glitterlakken?

Essence - Lime up!

 • 22.10.2011kl.18:38
 • ( 1 )

 

Jeg har prøvd nesten alle Essence-lakkene mine for å gi en kjapp "omtale." Jeg har mye positivt å fortelle om dette merket nå! For litt siden viste jeg en av stempelplatene jeg kjøpte for en billig penge, og ikke nok med det. Disse lakkene er supre! Jeg har dessverre ikke funnet noen butikker som selger disse, men vet du om et sted ville jeg blitt veldig glad om du fortalte det til meg! :) Lakken på bildet heter Lime Up!

Jeg kjøpte fem Essencelakker i alt, og har prøvd fire av dem på hele neglen. Børsten til lakkene er brede og små, noe som jeg liker godt. De stritter ikke til alle kanter. Tykkelsen på lakken er grei, ikke for tykk og ikke for tynn. Oppdaget at noen enkelte lakker er litt tykkere enn andre, men konsistensen er ikke sånn at den ødelegger. Lakkene jeg har prøvd så langt har vist at det holder med ca to lag. Prisen på disse lakkene er ingenting i forhold til hva du får i flaskene! Jeg er ikke 100% sikker på prisen, men det var rundt 1,75 Euro. Fargene til lakkene er rett og slett nydelige! 

-Hva synes du om denne lakken? :)

OPI - Silver Shatter

 • 13.10.2011kl.17:04
 • ( 2 )

 

Da er jeg tilbake etter en flott høstferie i Berlin! Fikk kjøpt en del negleting der, blant annet denne OPI-lakken som jeg har vært på utkikk etter en liten stund nå. Jeg kjøpte den for 13 Euro, noe som blir ca. 104 NOK. 

Lakken tørker fort, penselen er veldig god og sølvfargen er helt super! I tillegg tørker lakken fort, og krakelerer seg ikke for sakte og ikke for fort. 

Kicks - Oxygen Forest

 • 07.10.2011kl.19:21
 • ( 0 )

 

Heihei! Var innom Kicks på Xhibition i Bergen i går, og nå har de jo akkurat pusset opp i lokalet deres. De har sluttet å selge China Glaze! Så nå får jeg hente inn CG-lakkene på eBay.. Så så jeg også at Kicks hadde kommet med egne neglelakker, og da måtte jeg bare prøve! Kjøpte tilsammen 3 lakker, og den på bildet er en av dem. Lakkene er ganske små, 8 ml, noe som er et pluss. Hva er vel vitsen med store neglelakkflasker som aldri blir brukt opp uansett?

Siden jeg ikke har så mange grønne farger, tenkte jeg å kjøpe en grønn lakk. Jeg endte opp med Oxygen Forest, lakken på bildet. Lakken var ikke så veldig grønn egentlig, så jeg skulle ønske den ikke var så grå som den er. Lakken var god å legge, klumpet seg ikke. Men penselen var altfor kort, så jeg lurer på hvordan det skal gå når lakken er halvtom.. Jaja, men jeg er virkelig fornøyd med kjøpet! Den kostet kun 39,- og det var en godt utvalg av farger i hyllene.

-Har du prøvd noen av Kicks sine lakker?hits