ILOVENAILS | en blogg om neglelakk -

System i lakkene

  • 24.03.2012kl.17:25
  • ( 5 )

Tenkte jeg skulle vise hvordan jeg holder orden i lakkene mine, for når det kommer mange av dem synes jeg det er vanskelig å holde orden. Synes dette var litt smart! Tok det første og fulle lilla neglehjulet mitt som eksempel.

Jeg har brukt hvite merkelapper med lim på baksiden til å skrive på riktig tall på hver lakk. Jeg oppdaget at de ikke satt så godt av seg selv, så jeg tok litt top coat under lappen slik at den skulle holde seg skikkelig. Jeg tok en vanlig linjert skrivebok og skrev opp hvert enkelt tall og skrev hva lakken het.

-Hva synes du om det?

Fjerne glitterlakk - Foliemetode

  • 09.03.2012kl.17:10
  • ( 1 )

Tenkte jeg kunne vise hvordan man kan fjerne glitterlakk kjapt og enkelt. Glitterlakker sitter jo som oftest veldig godt fast og du blir sittende og gnikke på lakken uten at det gir noe særlig godt resultat.

1. Det første du gjør er å ta en bomullspads og ta litt lakkfjerner på. Så legger du den ned over glitterlakken. Etter det tar du et lite stykke aluminiumsfolie og "pakker" bomullen og neglen inn i folien.

2. Etter ca. 10 minutter kan du fjerne folien og bomullen, og det meste av lakken er borte. Om likevel ikke all lakken er borte er det mye lettere å fjerne restene på den vanlige måten.

-Har du prøvd dette før? 
-Hvordan fjerner du glitterlakk? 

Hvordan jeg fester negleringer/smykker

  • 25.01.2012kl.19:44
  • ( 0 )

Tenke jeg kunne vise hvordan jeg pleier å feste negleringer. Negleringer kan fåes kjøpt på neglemakeriet i sølv- eller gull-farge. Håper du så det selvom bildene var litt dårlige... :)

1. Start med å fjerne all neglelakk fra neglen. Pass på at neglen er lang nok, så smykket vil få plass. Grunnen til at løsneglen er litt turkis er fordi jeg har festet den med læretyggis.

2. Så finner du et punkt hvor du vil ha hullet. Jeg merket av en liten prikk med en sprittusj så det ble synlig. 

3. Nå skal selve hullet lages. Jeg glemte utrolig nok å kjøpe negledriller, men jeg brukte en blyant med viskelærtupp. Det virket bra det også! Først plasserer du "skruen" på stedet du vil ha hullet og ruller skrur forsiktig. Det tar ikke så lang tid å lage hullet, så det går veldig fort!

4. (Beklager at dette bildet var dårligere enn de andre..) Nå er neglen "gjennomhullet." 5. Åpne en neglering med to hobbytanger. Hvis du vil ha en perle på som jeg hadde HER trer du den på ringen nå. Så trer du negleringen forsiktig gjennom hullet og klemmer den åpne enden sammen med en tang. Da er negleringen festet!

-Liker du negleringer/smykker?

Tips mot gule negler

  • 05.11.2011kl.12:36
  • ( 0 )

 

Hvis du er sånn som meg - går med neglelakk hele tiden har du sikkert gule negler hvis du ikke har gjort noe med det. Når neglen hele tiden er dekket med lakk får ikke neglen puste, og da blir den gul. Jeg kjøpte en lakk fra Alessandro som skulle få neglen til å få normal farge igjen. Jeg bruker denne lakken som en vanlig base coat under farger og design uten at fargen ødelegger for base coaten. 

Effektlakken er veldig god! Den hjelper virkelig! Kan dessverre ikke huske hvor jeg kjøpte den eller nøyaktig pris, men tenker det var rundt 125,- .... Da jeg kjøpte den var lakken helt fin både i konsistens og børste. Nå som min lakk er gammel er den blitt litt seig, men den fungerer fremdeles! Det holder med ett lag av denne. 

-Har du prøvd sånn effektlakk?
-Er det noe annet du vil at jeg skal tipse/vise? :) 

Maria

15 Bergen

Jeg er en jente som elsker neglelakk og dekor! Jeg lærer tingene av meg selv og ting jeg finner på nettet. Kontakt? -> lovenail.blogg@gmail.com

bilde bilde bilde

Kategorier

Arkiv

Siste innlegg

Lenker

Designhits